Milyen életet szeretnél 10 év múlva?
Álmodj nagyot, tervezd meg lépésről-lépésre és lépj a gázra.

Tudj meg a többet
Elérhetőségek
Budapest XI. kerület Orlay utca 1.
06202064970

Személyes adatok

Alapítás éve
2011
Motto / szlogen
Vannak helyzetek, amikor nincs szükség szavakra. És vannak szavak, amelyek megoldhatnak helyzeteket...
Bemutatkozás
Talán nem kellene törvényszerűnek lennie, hogy tíz házasságból hat válással végződik. Annak sem, hogy az ember éppen társával, vagy a családtagjaival kommunikáljon nehezen. De megesik. Ennek köszönhetően aztán radikális érzelmi döntések születnek, amelyek évekig tartó csatákat és konfliktusokat generálnak: haragot, dühöt, szakadást.

Pedig sokszor csak meg kellene hallgatnunk egymást. Csendben, odafigyelve, rászánva a másikra azt a fél órát. Felgöngyölíteni a probléma szálait és eljutni együtt az origóhoz. Ebben tudunk mi segíteni.
Küldetés
Sokaknak elmondtuk már, lehet békésebb, hosszútávra szóló megoldást találni, nem feltétlenül van szükség veszekedésekre, vagy éppen bosszúvággyal átitatott perekre. Sok esetben semmi másra nincs szükség, valaki segítsen észrevenni azt, két ember nem beszél annyira másról, mint ahogyan ez az első pillanatban tűnik. Mi tehát abban próbálunk segíteni, a két fél megértse egymást. A helyzetet persze maguknak kell megoldaniuk…
Minősítés
Igazságügyi közvetítői szakképzettség
Tanítási módszerek
Mediátorként is hiszünk abban, a nők és a férfiak sok tekintetben máshogyan működnek. Más az agyuk felépítése, máshogyan reagálhatnak ugyanarra az ingerre, és ami a munkánk kapcsán talán a legfontosabb: máshogyan is kommunikálnak. Ebből kiindulva fejlesztettük az általunk használt mediációs technikát, amely segít, hogy figyelembe vegyük a nemek közti különbségeket is a kommunikációs szakadékok sikeres áthidalásában.

Tanfolyamok

Kapcsolat

Cím
1114 Budapest XI. kerület Orlay utca 1.
Telefonszám
06202064970
Weboldal, blog címe