Milyen életet szeretnél 10 év múlva?
Álmodj nagyot, tervezd meg lépésről-lépésre és lépj a gázra.

Tudj meg a többet
Elérhetőségek
Budapest II. kerület Jurányi u. 1.
06 70 50 16 802

Személyes adatok

Alapítás éve
2012
Motto / szlogen
"Dance first. Think later. It's the natural order." Samuel Beckett
Bemutatkozás
A ZéróPlusz Táncstúdiót a Zéró Balett nevű kortárs tánctársulat működteti.
Az órákat a társulat magasan képzett táncművészei, illetve más hasonlóan kvalifikált táncművészek vezetik. Hangsúlyt fektetünk az egészséges testmozgás oktatására - tanáraink tisztában vannak az alapvető fiziológiai és anatómiai ismeretekkel, és egyénileg foglalkoznak mindenkivel. Nálunk oldott légkörben, a saját adottságaiknak megfelelően tanulhatnak a hozzánk látogatók és összhangba hozhatják testük és lelkük működését. Kortárs táncra, jazz táncra, kreatív gyermektáncra, jógára, klasszikus balettra, testtudati és önismereti foglalkozásokra várunk kicsiket és nagyokat, fiatalokat és örök fiatalokat!
Küldetés
A társulat és a stúdió célja a táncművészet népszerűsítése, a táncot értő és szerető fiatalok táborának növelése.

A társulat nevében a bemutatkozásban is említett összhangnak, egyensúlynak, teljességnek az igénye és fontossága jelenik meg: a ZÉRÓ kifejezés a misztikus középpontból való kiindulás szándékát jelzi, hiszen a ZÉRÓ a transzformáció helye: a számegyenesen ebben a pontban alakulnak át a negatív számok pozitívokká, az éj ekkor fordul át nappallá, a virtuális itt válik valóságossá. A ZÉRÓ ilyenformán számunkra az alkotási folyamat jelképe is, hiszen ebben a folyamatban megpróbálunk felfedni valami addig rejtetten maradót, megkísérelünk hidat építeni a spirituális és a materiális létezés között. Időről-időre keressük annak a módját, hogy nézőinket közvetlenül is bevonjuk a játékba, átlépve a külső és belső között húzódó határt.

Előadásainkban egy csepp kelet és nyugat is találkozik. Igyekszünk művészileg hiteles, korszerű és gondolatébresztő módon megfogalmazott darabokat létrehozni, amelyek vállalják a kockázatot, és elhagyják a járt utat a járatlan kedvéért. Erre a szemléletmódra ugyanakkor jellemző a játékosság, és a humor is megcsillan az előadásokban, amelyek mindig szórakoztató és izgalmas szellemi kalandra hívják a közönséget.

A „balett” szó a nyugati hagyományok tiszteletére utal nevünkben, még ha nem is jelenti e tradíciók egyszerű átvételét vagy követését, inkább azok alkotó továbbgondolását…
Tanítási módszerek
szemléltetés, magyarázatok, önmegfigyeléssel kezdődő gyakorlás, anatómiai ismeretek közlése, megbeszélés, visszajelzés, partnermunka, kreatív feladatok, testtudati módszerek, improvizáció, stb.
Vezetőség
Berger Gyula, koreográfus, társulatvezető
Oktatók, oktatás
Szabó Ágnes - Kreatív gyermektánc
Szabó Ágnes - Mozgásos önismeret
Sebestyén Timea - Kortárs tánc
Hrotkó Heléna - Test-tudat tánc
Gyulavári Ági - Tudattánc Lábán nyomán
Sarlós Eszter - Modern tánc
Szabó Zoltán - Kortárs jazz tánc
Szilágyi Enikő - Kontakt improvizáció
Miklósy Alex - Testébresztő jóga
Andrási Imre - Klasszikus balett
Támogatók
EMMI, NKA, Függetlenül Egymással Közhasznú Egyesület (FÜGE), L1 Egyesület
Partnerek
FÜGE Produkció, L1 Egyesület, Bakelit Multi Art Center

Tanfolyamok

2.

jóga

4.

tánc

Kapcsolat

Cím
1027 Budapest II. kerület Jurányi u. 1.
Telefonszám
06 70 50 16 802
Weboldal, blog címe